Tuleva ohjelmisto

9.8.2022
Studio Krypta kesäjuhlilla: Miksi Afrikassa tarvitaan luterilaista lähetystyötä?
Samaan aikaan kun Eurooppa vieraantuu kristinuskosta, kristilliset kirkot kasvavat voimakkaasti Afrikassa. Miksi silti Afrikassa tarvitaan edelleen luterilaista lähetystyötä? Kesäjuhlastudion vieraina Lutheran Heritage Foundation työntekijät George Ondieki, Julius Ng’ang’a Keniasta. Sebastian Grünbaum haastattelee.

5.8.2022
Studio Krypta kesäjuhlilla: Kansainvälistä luterilaista yhteistyötä
Kesäjuhlastudion vieraana Kansainvälisen luterilaisen neuvoston johtaja ja Saksan itsenäisen evankelisluterilaisen kirkon piispa Hans-Jörg Voigt . Haastattelijana Saksassa muslimien parissa lähetystyötä tehnyt pastori Martti Vaahtoranta.

25.7.2022
Kristinusko tutuksi – kurssi: #OMATUNTO
Kristinusko tutuksi – sarjassa Eero Pihlava käsittelee lyhyesti kristinuskoon liittyviä asioita ja käsitteitä. Ensimmäisen jakson aiheena on omatunto.

17.6.2022
Raamattupiiri: Filippiläiskirje OSA 7 (viimeinen jakso)
Raamattupiirin viimeisessä jaksossa jatketaan Filippiläiskirje loppuun. Kirjettä tutkitaan keskustelua ja ajatuksia herättävien kysymysten kautta, jotka perustuvat Mailis Janatuisen ilosanomapiiriin. Raamattupiiriläisinä keskustelemassa ovat Anna Siekkinen, Miisa Latikka ja Erkki Pitkäranta. Raamattupiirin isäntänä on pastori Eero Pihlava.

1.6.2022
Raamattupiiri: Filippiläiskirje OSA 6
Raamattupiirin kuudennessa jaksossa jatketaan Filippiläiskirjeen kolmas luku loppuun. Kirjettä tutkitaan keskustelua ja ajatuksia herättävien kysymysten kautta, jotka perustuvat Mailis Janatuisen ilosanomapiiriin. Raamattupiiriläisinä keskustelemassa ovat Anna Siekkinen, Miisa Latikka ja Erkki Pitkäranta. Raamattupiirin isäntänä on pastori Eero Pihlava.

19.5.2022
Raamattupiiri: Filippiläiskirje OSA 5
Raamattupiirin viidennessä jaksossa aloitetaan Filippiläiskirjeen kolmas luku. Kirjettä tutkitaan keskustelua ja ajatuksia herättävien kysymysten kautta, jotka perustuvat Mailis Janatuisen ilosanomapiiriin. Raamattupiiriläisinä keskustelemassa ovat Anna Siekkinen, Miisa Latikka ja Erkki Pitkäranta. Raamattupiirin isäntänä on pastori Eero Pihlava.

3.5.2022
Raamattupiiri: Filippiläiskirje OSA 4
Raamattupiirin neljännessä jaksossa käsitellään Filippiläiskirjeen toinen luku loppuun jakeesta 17 alkaen. Kirjettä tutkitaan keskustelua ja ajatuksia herättävien kysymysten kautta, jotka perustuvat Mailis Janatuisen ilosanomapiiriin. Raamattupiiriläisinä keskustelemassa ovat Anna Siekkinen, Miisa Latikka ja Erkki Pitkäranta. Raamattupiirin isäntänä on pastori Eero Pihlava.

20.4.2022
Raamattupiiri: Filippiläiskirje OSA 3
Raamattupiirin kolmannessa jaksossa siirrytään Filippiläiskirjeen toiseen lukuun. Kirjettä tutkitaan keskustelua ja ajatuksia herättävien kysymysten kautta, jotka perustuvat Mailis Janatuisen ilosanomapiiriin. Raamattupiiriläisinä keskustelemassa ovat Anna Siekkinen, Miisa Latikka ja Erkki Pitkäranta. Raamattupiirin isäntänä on pastori Eero Pihlava.

6.4.2022
Ajassa: Vapautustuomio
Helsingin käräjäoikeus vapautti 30.3.2022 kansanedustaja Päivi Räsäsen ja piispa Juhana Pohjolan kaikista heitä vastaan nostetuista syytteistä. Huomionarvoista päätöksessä oli se, että siihen on kirjattu kaikki ne kohdat, joissa syyttäjä oli ”tulkinnut laajentavasti” Päivi Räsäsen kirjoituksia ja puheita hänen vahingokseen.

26.3.2022
Raamattupiiri: Filippiläiskirje OSA 2
Raamattupiirin toisessa jaksossa jatketaan Filippiläiskirjeen ensimmäisen luvun parissa. Kirjettä tutkitaan keskustelua ja ajatuksia herättävien kysymysten kautta, jotka perustuvat Mailis Janatuisen ilosanomapiiriin. Raamattupiiriläisinä keskustelemassa ovat Anna Siekkinen, Miisa Latikka ja Erkki Pitkäranta. Raamattupiirin isäntänä on pastori Eero Pihlava.

24.3.2022
Nuorten Krypta: Kristittynä nuorena muiden joukossa
Kristittynä nuorena eläminen tässä ajassa on monesti haastavaa. Monilla ei ole yhtään kristittyä kaveria, toisaalta mukautuminen maailman menoonkaan ei ole vaihtoehto. Miten vahvistaa omaa kristityn identiteettiä ja miten elää hyvällä itse- ja omallatunnolla muiden nuorten joukossa? Näitä ja muita kysymyksiä pohtivat opiskelija Matias Koponen, rippikoulutyöstä vastaava pastori Eero Pihlava ja juontajana toimii lukiolainen Emmy Jääskeläinen.

18.3.2022
Raamattupiiri: Filippiläiskirje OSA 1
Paavali lähikuvassa -sarjassa käynnistyy Raamattupiiri, jonka isäntänä toimii pastori Eero Pihlava. Raamattupiirissä tutkitaan Filippiläiskirjettä keskustelua ja ajatuksia herättävien kysymysten kautta, jotka perustuvat Mailis Janatuisen ilosanomapiiriin. Tässä jaksossa tutkitaan kirjeen ensimmäistä lukua. Raamattupiiriläisinä keskustelemassa ovat Anna Siekkinen, Miisa Latikka ja Erkki Pitkäranta.

5.3.2022
Korkeimman suojeluksessa – ajatuksia Ukrainan sodasta
Ukrainan sota on järkyttänyt kaikkia. Tässä ohjelmassa kuulemme, millaisia ajatuksia Euroopassa riehuva sota on herättänyt piispa Juhana Pohjolassa ja miten hän haluaa meitä tässä ahdistavassa tilanteessa rohkaista. Miisa Latikka haastattelee.

3.3.2022
Lähikuvassa: Äitiys + ura – voiko molemmat saada?
Harva nykynainen tekee elämäntyönsä kotiäitinä. Suurin osa naisista yhdistää tai suhteuttaa äitiyden tavalla tai toisella työuraan. Millaisia paineita tästä voi seurata ja miten niihin olisi hyvä suhtautua? Onko äidin luotava uraa saadakseen arvostusta? Muun muassa näistä kysymyksistä keskustelevat Hanna-Maria Mannila ja Anu Laine yhdessä haastattelija Ida Heikkilän kanssa.

16.2.2022
Lähikuvassa: Perheneuvojan näkökulmia parisuhteeseen
Parisuhde ei ole helppo laji. Perheneuvoja, teologian tohtori Jari Kekäle on vuosien varrella kohdannut pariterapeutin työssään monenlaisia pariskuntia ja ongelmia. Kohtaamisten myötä hänelle on syntynyt syvällinen ymmärrys näiden ongelmien syistä ja mahdollisista ratkaisuista. Haastattelijana Ida Heikkilä.

29.1.2022
Ajassa: Raamattukäräjät
24.1 käytiin Helsingin käräjäoikeudessa poikkeuksellinen ja valtavaa huomiota saanut oikeudenkäynti. Syytettyinä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan olivat kansanedustaja Päivi Räsänen ja Lähetyshiippakunnan piispa Juhana Pohjola.

13.1.2022
Paavali lähikuvassa: Korinttolaiskirje OSA 3
Korinttolaiskirjettä käsittelevässä kolmannessa ja viimeisessä osassa on aiheena edelleen seurakunnan kiistakysymykset ja nyt keskitytään ylösnousemukseen. Eero Pihlavan vieraana on Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen lähetysjohtaja Ville Auvinen

15.12.2021
Paavali lähikuvassa: Korinttolaiskirje OSA 2
Korinttolaiskirjeen tutkiminen jakuu. Aiheena edelleen Korintton seurakunnan kiistakysymykset ja erityisesti avioliitto- ja seksuaalietiikka, sekä kirkkokuri. Pastori Eero Pihlavan vieraana Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Santeri Marjokorpi.

3.12.2021
Paavali lähikuvassa: Korinttolaiskirje OSA 1
Paavali lähikuvassa -sarjassa käsitellään nyt Korinttolaiskirjettä ja tässä jaksossa tarkemmin seurakunnan kiistakysymyksiä. Eero Pihlavan asiantuntijavieraana on Suomen teologisen instituutin pääsihteeri Santeri Marjokorpi.

18.11.2021
Sakastissa puhutaan OSA 6: Jumalanpalvelus elämäksi, seurakunta kodiksi!
Miten pyhittää lepopäivä? Kuinka usein tulisi käydä kirkossa? Tämänkertaisessa jaksossa keskustellaan jumalanpalveluksen suuresta lahjaluonteesta ja siihen liittyvistä kysymyksistä. Studiossa tutut pastorit Sebastian Grünbaum, Esko Murto ja juontajana Joel Kerosuo.

3.11.2021
Sakastissa puhutaan OSA 5: Musiikki jumalanpalveluksessa
Musiikilla on keskeinen rooli jumalanpalveluksessa, mutta minkälainen musiikki palvelee sisältöä parhaiten? Onko esimerkiksi hevi- tai tangomessu hyvä idea ihmisten houkuttelemiseksi kirkkoon? Näistä ja muista näkökulmista jumalanpalvelusmusiikkiin liittyen keskustelevat pastorit Sebastian Grünbaum, Joel Kerosuo, sekä juontajana toimiva Esko Murto.

21.10.2021
Sakastissa puhutaan OSA 4: Virka ja maallikot
Sakastissa puhutaan sarjan uudet jaksot käsittelevät jumalanpalvelusta. Nyt pohditaan jumalanpalvelusta pappisviran ja muiden seurakuntalaisten näkökulmasta. Studiossa keskustelevat Esko Murto, Joel Kerosuo ja juontajana on Sebastian Grünbaum.

5.10.2021
Kohtaamisia kristikunnassa: Suomen Adventtikirkon johtaja
Kohtaamisia kristikunnassa -sarjassa Lähetyshiippakunnan pastori Kalle Väätäinen kutsuu vieraikseen eri kirkkokuntien edustajia selvittämään uskon ydinkysymyksiä. Tämänkertaisen jakson vieraaksi saapuu Suomen Adventtikirkon johtaja Aimo Helminen.

22.9.2021
Kohtaamisia kristikunnassa: Leo Meller
”Suurinta, tärkeintä on löytää Jumalan armo Jeesuksen Kristuksen haavoissa. Kun se löytyy, niin se on valtavin voitto maailmankaikkeudessa.” Kalle Väätäisen vieraana on Radio Patmoksen päätoimittaja Leo Meller, joka kertoo henkilöhistoriastaan ja prosessista, joka johti hänen uskonnäkemyksensä kirkastumiseen.

8.9.2021
Anna minun elää: Armahdettu äiti
Nelilapsisen perheen äiti Kirsi Morgan–MacKay on käynyt läpi kaksi aborttia. Vasta Jumalan armon varassa hän pystyi kohtaamaan syyllisyytensä ja haluaa nyt olla luomassa elämän kulttuuria, jossa syntymättömillä lapsillakin on oikeus elämään. Kirsiä haastattelee studiossa Miisa Latikka.

31.8
Ajassa: Kestääkö Raamattu?
Piispa Matti Väisäsen uusi kirja ”Kestääkö Raamattu” on Raamatun arvovallan ja merkityksen vankka puolustus ja Väisäsen elämäntyön hedelmä. Studiossa Väisäsen kanssa kirjasta ja kirjailijan historiasta on keskustelemassa kirkkohistorian emeritusprofessori Jouko Talonen.

17.8
Lähikuvassa: 95-vuotias Usko ei pelkää kuolemaa
Iittiläinen Usko Alasjoki täytti kesäkuussa 95-vuotta. Studio Krypta kävi merkkipäivän kunniaksi Uskon kotitilalla tekemässä hänestä haastattelun. Uskon kohdalla nimi on todellakin enne: vanhat tapahtumat alkavat jo vaipua hämärän peittoon, mutta Jumalan Sanan merkitys ja tuleva taivaskutsu ovat kirkkaana mielessä. Haastattelijana Ida Heikkilä.

4.8
Utländska biskopar på sommarfesten
Finska Missionsstiftets sommarfest ordnades 30.7.-1.8.2021 i Loimaa. I festen deltog flera biskopar från olika länder som kommit för att närvara vid vigseln av Missionsstiftets nya biskop, Juhana Pohjola. Ida Heikkilä intervjuar tre av dom: biskop Hans Jönsson från Lettland, Thor Henrik With från Norge och Bengt Ådahl från Sverige.

4.8
Studio krypta kesäjuhlilla: Kolme kaitsijaa
Studio kryptan kesäjuhlastudion vieraina on kaikki kolme lähetyshiippakunnan piispaa. Matti Väisästä, Risto Soramiestä ja Juhana Pohjolaa haastattelee pastori Eero Pihlava.

1.8
Studio Krypta kesäjuhlilla: Vetoomus uskonnon- ja sananvapauden puolesta
Kansainvälinen luterilainen neuvosto (International Lutheran Council, ILC) on 29.7.2021 julkaissut vastalauseen ja vetoomuksen uskonnollisen sananvapauden puolesta Suomessa. Julkilausumassa reagoidaan syytteisiin kansanedustaja Päivi Räsästä ja sunnuntaina 1.8. Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan piispaksi vihittävää pastori TT Juhana Pohjolaa vastaan. Vastalauseessa ja vetoomuksessa pidetään Räsäsen ja Pohjolan rikossyytteitä.

1.8
Studio Krypta kesäjuhlilla: Yhteistä iloa jakamassa
Matthew C. Harrison on amerikkalaisen Lutheran Church–Missouri Synodin presidentti. Hän on kirjoittanut myös suomeksi käännetyn kirjan ”Kirja ilosta”. Haastattelussa Harrison kertoo erityisesti nyt iloitsevansa saadessaan olla mukana Juhana Pohjolan piispanvihkimyksessä ja hän ottaa myös kantaa käynnissä olevaan oikeusprosessiin. Haastattelijana Esko Murto.

26.6.                                                                                                                                                                                   Ajassa: Älkää mukautuko – Vieraana professori Timo Vihavainen                 

Miisa Latikan vieraana on Venäjän historian emeritusprofessori Timo Vihavainen, joka on kritisoinut voimakkaasti valtakunnansyyttäjää tämän pyrkimyksistä saada Päivi Räsänen ja Juhana Pohjola tuomituksi.

15.5
Ajassa: Valtakunnansyyttäjän virheet
Valtakunnansyyttäjä nosti syytteet kansanedustaja Päivi Räsästä ja Suomen Luther-säätiön dekaania Juhana Pohjolaa vastaan. Julkisuudessa on hämmästelty varsinkin valtakunnansyyttäjäviraston julkaisemaa tiedotetta, joka sisältää virheellisiä väittämiä Räsäsen sanomisista. Myös Suomen Luther-säätiön julkaisemasta pamfletista nostettu syyte eroaa täysin rikoskomisario Markku Silenin suorittaman perusteellisen esitutkinnan päätelmistä. Tässä ohjelmassa professori Tapio Puolimatka kommentoi näitä eroavaisuuksia ja virheitä. Studioemäntänä on Miisa Latikka.

7.5
Paavali lähikuvassa: Galatalaiskirje OSA 4
Tässä Galatalaiskirjeen jaksossa pääsemme luvun kolme loppuun ja jälleen aivan evankeliumin ytimessä kirjettä tarkastelevat Eero Pihlava ja Timo Laato.

30.4
Ajassa: Kristityt syytettyinä
Valtakunnansyyttäjä on nostanut syytteen kansanedustaja Päivi Räsästä ja Suomen Luther-säätiön dekaania Juhana Pohjolaa vastaan kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Studiossa Lähetyshiippakunnan tuleva piispa Juhana Pohjola ja Päivi Räsänen kommentoivat syytteitä tuoreeltaan.

26.4
Vår kyrka: Gudstjänsten och dess form
I det tredje avsnittet i serien ”Vår kyrka” fortsätter pastor Jimmy Svenfelt, pastor Otto Granlund och studiovärdinna Ida Heikkilä diskussionen kring Missionsstiftet och dess identitet. Temat för detta avsnitt är gudstjänsten och dess form.

23.4
Lapsi- ja nuorisotyö Lähetyshiippakunnassa
Millaista on lapsi- ja nuorisotyö Lähetyshiippakunnassa? Aiheesta Eero Pihlavan kanssa studiossa keskustelee kasvatustyön toimikunnan puheenjohtaja Päivi Pohjola ja nuorisotyötä tekevä pastori Markus Nieminen Hämeenlinnasta. Ohjelman lopuksi Markus esittää poikansa Simeonin kanssa kaksi nuorten leireille tehtyä laulua.

19.4
Vår kyrka: Gudstjänstlivet in församlingen
I centrum för Missionsstiftets verksamhet står gudstjänstlivet i församlingen. I det andra avsnittet i serien ”Vår kyrka” diskuterar Ida Heikkilä med pastor Otto Granlund och pastor Jimmy Svenfelt betydelsen av att höra till en församling.

16.4
Paavali lähikuvassa: Galatalaiskirje osa 3
Galatalaiskirjeen tutkiminen jatkuu. Pastori Eero Pihlavan vieraana teologian tohtori ja pastori Timo Laato.

12.4
Vår kyrka: Varför finns Missionsstiftet?
I Studio Kryptas första svenskspråkiga program berättar biskop Risto Soramies och stiftsdekan, blivande biskop Juhana Pohjola om Missionsstiftets uppkomst och dess mission. Som studiovärdinna fungerar Ida Heikkilä.

8.4
Paavali lähikuvassa: Galatalaiskirje osa 2
Galatalaiskirjeen tutkiminen jatkuu. Pastori Eero Pihlavan vieraana teologian tohtori ja pastori Timo Laato.

25.3
Paavali lähikuvassa: Galatalaiskirje osa 1
Aloitamme perehtymisen Paavalin Galatalaiskirjeeseen. Pastori Eero Pihlavan vieraana teologian tohtori ja pastori Timo Laato, jolle Lutherin Galatalaiskirjeen selitys on ollut käänteentekevä omassa hengellisessä elämässä.

18.3
Paavali lähikuvassa
Uusi sarja alkaa Paavalin henkilökuvalla. Eero Pihlavan vieraana Paavalista kirjan kirjoittanut Mailis Janatuinen.

11.3
Sakastissa puhutaan, osa 3: Pyhien yhteys
Miten rakentaa yhteisöllisyyttä seurakunnissamme? Mikä luo ehtoollisyhteyden ja miten toimitaan käytännössä?

4.3
Sakastissa puhutaan, osa 2: Kirkoksi kasvava kirkko?
Keskustelua Lähetyshiippakunnan kirkollisesta identiteetistä.

2.3
Jeesuksen esi-isät OSA 4: Joosef (osa 2)

25.2
Sakastissa puhutaan, osa 1: Onko kirkko uskonkappale?
Pastorit Esko Murto, Joel Kerosuo ja Sebastian Grünbaum pohtivat kirkon olemusta.

18.2
Lähikuvassa: Lapsettomista vanhemmiksi
Ida Heikkilän vieraana pariskunta, joka kertoo omasta lapsettomuudestaan.

16.2
Jeesuksen esi-isät OSA 3: Jaakob

11.2
Kohtaamisia kristikunnassa: Opus Dein pappi
Pastori Kalle Väätäisen vieraaksi saapuu Katolisen kirkon Opus Dei -järjestön pappi Oskari Juurikkala.

4.2
Kohtaamisia kristikunnassa: Metropoliitta Arseni
Pastori Kalle Väätäisen vieraaksi saapuu Suomen Ortodoksisen kirkon metropoliitta Arseni.

2.2
Jeesuksen esi-isät OSA 2: Iisak
Mailis Janatuinen kertoo lupauksen lapsen, Iisakin tarinan.

14.1
Kohtaamisia kristikunnassa: Suomen vapaakirkon johtaja
Pastori Kalle Väätäisen vieraaksi saapuu Suomen vapaakirkon kirkkokunnanjohtaja Hannu Vuorinen.

14.1
Lähikuvassa: Matkakumppanina masennus
Pastori Martti Vaahtoranta, kertoo pitkäaikaisesta masennuksestaan ja elämästä sen varjossa.

24.12
Joulukertomus
Mailis Janatuinen kertoo Vapahtajamme syntymästä

18.12
Lähikuvassa – Piispa Risto Soramies
Eläkkeelle jäävä lähetyshiippakunnan piispa Risto Soramies erikoishaastattelussa.

11.12
Anna minun elää: Onko oikein näyttää totuus?
Pro-Life Suomen Mirko ja Hanna Brummer pitävät esitelmän kuvien käytöstä syntymättömien elämän suojelemisessa.

3.12
Uskon isät ja äidit: Jeesuksen esi-isät, Aabraham Osa 1
Erityisesti varhaisnuorille suunnatussa sarjassa Mailis Janatuinen kertoo Raamatun henkilöistä. Tässä jaksossa aloitetaan Aabrahamista.
Uskon isät ja äidit -sarja

26.11
Lähikuvassa – Oma tupa, oma lupa
Studio Kryptan vastaava tuottaja, dokumenttiohjaaja Matti Reinikka kertoo työstään.
Lähikuvassa-sarja

19.11
Lähikuvassa – Poikamme Santerin elämä (2009-2020)
Toikan pariskunta kertoo vakavasta sydänviasta kärsineen ja 10-vuotiaana kuolleen poikansa elämästä, kuolemasta ja omasta elämästään sen jälkeen. Ida Heikkilä haastattelee
Lähikuvassa-sarja

12.11
Anna minun elää – omantunnonvapaus
Osa2. Suomen lisäksi vain kolmessa muussa EU-maassa on hoitohenkilökunnalla oikeus kieltäytyä aborttien tekemisestä. Vieraana Päivi Räsänen. Miisa Latikka haastattelee.
Anna minun elää -sarja

5.11
Joosef
Mailis Janatuinen aloittaa uskon isiä ja äitejä käsittelevän sarjan jo kesäjuhlaa 2020 varten kuvatulla ohjelmalla Joosefista.
Uskon isiä ja äitejä -sarja

3.11
Avioliitto – turvasatama vai taistelukenttä?
Martti ja Jaana Rechardt kertovat 40 vuotta kestäneestä yhteisestä taipaleestaan ja siitä, miten heidän avioliittonsa raunioista kasvoi syvä rakkaus ja luottamus. Ida Heikkilä haastattelee.
Lähikuvassa-sarja

2.11
Anna minun elää – vieraana Timo Soini
Studio Kryptan ”Anna minun elää” -sarjan ensimmäisessä jaksossa Miisa Latikan vieraana on entinen ulkoministeri Timo Soini, joka joutui ministerinä myrskynsilmään puolustettuaan syntymättömien lasten oikeutta elämään.
Anna minun elää -sarja

25.8
Päivi Räsänen poliisikuulustelun jälkeen 25.8.2020

Päivi Räsänen vieraili Studio Kryptassa välittömästi kolmannen poliisikuulustelunsa jälkeen. Ajassa – sarjassa seurataan mm. tätä valtakunnansyyttäjän käynnistämää rikostutkintaa.
Ajassa-sarja

1.8
Ajatuksia mielen esteistä ja hidasteista.
Teologian tohtori/psykoterapeutti Jari Kekäle keskustelee psykiatrian erikoislääkäri/teologian maisteri Topi Jääskeläisen kanssa mielen toiminnasta. Kuvattu Lähetyshiippakunnan kesäjuhlaan 2020.
Yleinen

1.8
Mailis Janatuisen haastattelu
Lähetyshiippakunnan vapaaehtoinen naistyöntekijä Mailis Janatuinen Eero Pihlavan vieraana. Tämä on Studio Kryptan ensimmäinen nauhoitus. Kuvattu Lähetyshiippakunnan kesäjuhlaan 2020.
Lähikuvassa-sarja

Haluatko antaa palautetta sivustosta? Ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä