Studio Krypta

Studio Krypta on Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan tuottama keskusteluohjelma.

Studio Krypta nostaa esiin ajankohtaisia asioita kiistanalaisia aiheita pelkäämättä.

Studio Krypta tarttuu uskonkysymyksiin häpeilemättä Raamatun ja luterilaisen tunnustuksen pohjalta, mutta valottaa niitä monesta näkökulmasta.

Studio Krypta tuo tavallisten seurakuntalaisten elämän tärkeimmät ja kipeimmätkin aiheet lähelle.

STUDIO KRYPTA – koko maailman elämän puolesta

”Koko maailman elämän puolesta”. Kuulostavatko nämä Jeesuksen sanat pienen TV-studion mottona mahtipontiselta? Kuitenkin tuossa lauseessa kiteytyy olennainen siitä, mitä Studio Krypta haluaa olla.

Koko toimintamme perusta on siinä vapauttavassa sanomassa, että Jeesus Kristus on todella antanut ruumiinsa ja verensä koko maailman elämän puolesta. Tästä muistuttaa myös Studio Kryptan tunnus jokaisen ohjelman alussa. Me emme häpeä evankeliumia, vaan haluamme tuoda armon sanomaa esiin kaikissa ohjelmissamme.

”Koko maailma” sisältää tietysti Jumalan hyvät luomistyöt, mutta niiden lisäksi myös kaiken sen pimeän ja häpeällisen, jonka vallassa syntiin langennut ihmiskunta on. Kun meillä on Jeesuksen veren tuoma turva sitä vastaan, mikä meitä ahdistaa ja mistä omatuntomme meitä syyttää, uskallamme käsitellä kaikkein vaikeimpiakin aiheita, sillä ne eivät ole vieraita yhdenkään kristityn elämässä.

Etenkin tänä aikana, kun esivalta on aloittanut kristilliseen avioliitto-opetukseen kohdistuvan rikostutkinnan, haluamme Studio Kryptassa käyttää rohkeasti sananvapauttamme. Siksi tartumme etenkin niihin aiheisiin, joista meidän toivottaisiin vaikenevan. ”Koko maailman elämän puolesta” sulkee sisäänsä myös syntymättömät lapset.

Haluamme tarjota sinulle kiinnostavia ja intiimejä haastatteluja, syvällisiä teologisia keskusteluja ja opetuksia sekä ammentaa kristikunnan rikkaasta historiasta aarteita ihmeteltäväksi. Tilaa siis YouTube-kanavamme ja seuraa jatkuvasti päivittyvää ohjelmistoamme sivuiltamme tai Facebook-kanavamme kautta!

Ajankohtaista

Tulevaa ohjelmaa

Toimitus

Haluatko antaa palautetta sivustosta? Ota rohkeasti yhteyttä.

Ota yhteyttä